Środa, 22 Listopad 2017

Podręczniki i skrypty akademickie

Chemia i Technologia Żywności

Podręczniki i skrypty Akademickie Wydawnictwa Akademii Morskiej w Gdyni (WAMG) oraz Wydawnictwa Fundacji Rozwoju Akademii Morskiej w Gdyni (FRAM) wydane w latach 2002-2004


Podręczniki i skrypty akademickie
Okładka Autor Tytuł Wydaw. Cena
E. BABICZ-ZIELIŃSKA Podstawy żywienia człowieka. Zbiór ćwiczeń WAMG 12.50,-
E. BABICZ-ZIELIŃSKA Propedeutyka żywienia FRAM 10.00,-
E. BABICZ-ZIELIŃSKA Żywienie i usługi żywieniowe w turystyce WAMG -
K. BARCEWICZ Ćwiczenia laboratoryjne z chemii paliw, smarów i wody WAMG Nakład wyczerp.
M. BOGALECKA,
K. BARCEWICZ
Ćwiczenia laboratoryjne z chemii organicznej WAMG 17.00,-
K. KWIATKOWSKA,
K. SIENKIEWICZ,
Z. MICHAŁOWSKI,
K. BARCEWICZ
Ćwiczenia laboratoryjne z chemii ogólnej i nieorganicznej FRAM 23.00,-
P. PALICH Podstawy technologii żywności i przechowalnictwa FRAM Nakład wyczerp.
P. PRZYBYŁOWSKI,
praca zbiorowa pod redakcją
Towaroznawstwo artykułów spożywczych, cz.1 WAMG 29.00,-
P. PALICH,
B. BUDZYŃSKI
Towaroznawcza ocena artykułów spożywczych FRAM 22.00,-
P. PALICH,
B. BUDZYŃSKI
Towaroznawstwo ogólne i spożywcze FRAM 14.00,-
M. POPEK,
M. RUTKOWSKA
Wybrane zagadnienia z chemii fizycznej dla towaroznawców WAMG 19.00,-
I. STEINKA Biologiczne podstawy jakości żywności FRAM 10.00,-
I. STEINKA,
P. PRZYBYŁOWSKI
Podstawy mikrobiologicznej analizy żywności. Ćwiczenia WAMG 11.00,-
M. ŚMIECHOWSKA,
P. PRZYBYŁOWSKI
Chemia żywności z elementami biochemii WAMG -

Zamówienia

Zamówienia na książki można składać:

  • listownie, na adres Fundacji: 81-317 Gdynia, ul. Warszawska 16/1
  • telefonicznie: (58) 620 92 18, (58) 660 31 86
  • faxem: (0-58) 660-31-86
  • pocztą elektroniczną na adres: ksiegarnia@frwsm.com.pl