Podręczniki i skrypty akademickie
Chemia i Technologia Żywności
Podręczniki i skrypty Akademickie Wydawnictwa Akademii Morskiej w Gdyni (WAMG) oraz Wydawnictwa Fundacji Rozwoju Akademii Morskiej w Gdyni (FRAM) wydane w latach 2002-2004
Okładka | Autor | Tytuł | Wydaw. | Cena |
---|---|---|---|---|
![]() |
E. BABICZ-ZIELIŃSKA | Podstawy żywienia człowieka. Zbiór ćwiczeń | WAMG | 12.50,- |
![]() |
E. BABICZ-ZIELIŃSKA | Propedeutyka żywienia | FRAM | 10.00,- |
![]() |
E. BABICZ-ZIELIŃSKA | Żywienie i usługi żywieniowe w turystyce | WAMG | - |
![]() |
K. BARCEWICZ | Ćwiczenia laboratoryjne z chemii paliw, smarów i wody | WAMG | Nakład wyczerp. |
![]() |
M. BOGALECKA, K. BARCEWICZ |
Ćwiczenia laboratoryjne z chemii organicznej | WAMG | 17.00,- |
![]() |
K. KWIATKOWSKA, K. SIENKIEWICZ, Z. MICHAŁOWSKI, K. BARCEWICZ |
Ćwiczenia laboratoryjne z chemii ogólnej i nieorganicznej | FRAM | 23.00,- |
![]() |
P. PALICH | Podstawy technologii żywności i przechowalnictwa | FRAM | Nakład wyczerp. |
![]() |
P. PRZYBYŁOWSKI, praca zbiorowa pod redakcją |
Towaroznawstwo artykułów spożywczych, cz.1 | WAMG | 29.00,- |
![]() |
P. PALICH, B. BUDZYŃSKI |
Towaroznawcza ocena artykułów spożywczych | FRAM | 22.00,- |
![]() |
P. PALICH, B. BUDZYŃSKI |
Towaroznawstwo ogólne i spożywcze | FRAM | 14.00,- |
![]() |
M. POPEK, M. RUTKOWSKA |
Wybrane zagadnienia z chemii fizycznej dla towaroznawców | WAMG | 19.00,- |
![]() |
I. STEINKA | Biologiczne podstawy jakości żywności | FRAM | 10.00,- |
![]() |
I. STEINKA, P. PRZYBYŁOWSKI |
Podstawy mikrobiologicznej analizy żywności. Ćwiczenia | WAMG | 11.00,- |
![]() |
M. ŚMIECHOWSKA, P. PRZYBYŁOWSKI |
Chemia żywności z elementami biochemii | WAMG | - |
Zamówienia
Zamówienia na książki można składać:
- listownie, na adres Fundacji: 81-317 Gdynia, ul. Warszawska 16/1
- telefonicznie: (58) 620 92 18, (58) 660 31 86
- faxem: (0-58) 660-31-86
- pocztą elektroniczną na adres: ksiegarnia@frwsm.com.pl